KVW-gezellgheid-thumbs-up

KVW 2017: 21 t/m 25 augustus

De datum voor de Kindervakantieweek 2017 is bekend, dus zet hem in je agenda! Van 21 t/m 25 augustus kunnen we weer gaan genieten van het allerleukste feestje van het jaar. Het thema houden we nog even geheim!

Dus houd rekening met de vakantieplanning en zorg dat je er dit jaar weer bij bent! De datum voor de inschrijvingen wordt in het voorjaar bekend gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en/of als eerste weten wanneer de inschrijving start? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en LIKE ons op Facebook.

Namens het bestuur,

Amy, Rob, Jelle, Charlotte & Bas

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.