Kindervakantieweek-vrijwilligers

Laatste informatie voor de reis om de wereld

Wij zitten nu midden in de voorbereidingsweek en zijn druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor de start van de Kindervakantieweek! Van het weekend bouwen we de tent op en dan zijn we helemaal klaar om aanstaande maandag de reis om de wereld in 5 dagen te starten! ????

Voordat we aan deze reis kunnen starten nog even snel de belangrijkste punten op een rijtje:

  • We verzamelen aanstaande maandag 20 augustus om 10:00 uur op het grasveld aan de Bovenweg te Huizen.
  • De reis start iedere dag stipt om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten.
  • Iedereen neemt een eigen lunchpakketje mee.
  • Op maandag en dinsdag zijn we druk bezig met de creaties van de verschillende wereldwonderen. Denk eraan dat je DICHTE SCHOENEN aantrekt, zodat je veilig met hout en spijkers aan de slag kunt. Slippers en/of sandalen zijn NIET toegestaan.
  • Omdat er op deze dagen ook geschilderd wordt, is het handig dat je oude kleren en schoenen aantrekt. De verf is namelijk NIET uit je kleren te krijgen.
  • Dinsdagmiddag staat er sport & spel op het programma. De kans is groot dat er ook spelletjes met water bij zitten, dus neem voor de zekerheid wat extra kleding mee.
  • Op woensdag reizen we af naar pretpark Oud Valkeveen. Heb jij een abonnement voor Oud Valkeveen? Neem deze woensdag dan mee en geef deze af aan de reisleiding. Vergeet ook dan het lunchpakketje niet!
  • Op donderdagavond organiseren we een ware bonte avond. Jullie zijn vanaf 19:00 uur welkom bij de tent en mogen om 20:30 uur weer worden opgehaald. Kom jij ook verkleed in de stijl van het thema: IN 5 DAGEN DE WERELD ROND?!
  • Vrijdagmiddag is de reis helaas weer voorbij, maar voordat het zover is, hebben we nog een prachtige weekafsluiting. Alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn van harte welkom om vanaf 12:00 uur te komen kijken naar alle wereldwonderen, knutsels en een leuke show. We zouden het leuk vinden als iedereen weer verkleed komt in de stijl van het thema.

Wij hopen op een week vol prachtig weer zonder al teveel regen. Bij zonnig en warm weer adviseren wij je goed in te smeren met zonnebrand. 

Tot maandag!!

Namens de reisleiding (het bestuur),

Demi, Myrthe, Charlotte, Bas, Jelle, Rob

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.