Verfemmers KVW

Nog een paar nachtjes slapen…

Nog een paar nachtjes slapen en dan begint het leukste feestje van het jaar!

Deze week is er tijdens de voorbereidingsweek hard gewerkt aan de laatste puntjes op de i. Dit weekend wordt de tent opgebouwd en begint het eindelijk steeds meer te lijken op de Kindervakantieweek. Wij zijn er bijna klaar voor om de kids met open armen te ontvangen.

Hierbij nog even de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje:

  • Maandag 21 augustus start om 10:00 uur het leukste feestje van 2017! Locatie: Grasveld aan de Bovenweg te Huizen.
  • Dagelijks beginnen we om 10:00 uur en de dag duurt tot 16:00 uur. Zorg dat je op tijd bent en geen seconde mist van alle gezelligheid.
  • Iedereen neemt een eigen lunchpakket mee.
  • Omdat er op maandag en dinsdag ook geschilderd wordt, is het handig dat kinderen geen nieuwe kleren en schoenen aantrekken.
  • Op woensdag staat een bezoek aan pretpark Oud Valkeveen op het programma. Heeft jouw zoon/dochter een abonnement bij Oud Valkeveen? Neem deze dan woensdag mee en geef deze aan de groepsleiding. Vergeet ook dan de lunchpakketjes niet!
  • Donderdagavond trakteren wij alle kinderen op een echte circusshow. Hierbij worden de kinderen opgedeeld in twee groepen. De eerste voorstelling is van 16:30 – 18:30 uur voor de kinderen van 6, 7 en 8 jaar. De tweede voorstelling is van 19:15 – 21:15 uur voor alle kids van 9, 10, 11 en 12 jaar. Per kind is er 1 extra kaartje beschikbaar voor een ouder/verzorger die ook graag mee wil.
  • Terwijl de kinderen genieten van de voorstellingen, zijn de overige ouders/ verzorgers van harte welkom voor een hapje en drankje in onze tent. Ook met jullie vieren wij graag ons lustrum.
  • Op vrijdagmiddag is de week helaas weer voorbij, maar voordat het zover is, hebben we nog een afsluiting. Alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom om vanaf 13:00 uur te komen kijken. We zouden het leuk vinden als de kinderen verkleed komen in de stijl van het thema: CIRCUS

Hopelijk hebben wij volgende week droog weer en kunnen wij de hele week buiten spelen. 

Wij hopen jullie maandag 21 augustus allemaal op het veld te zien bij de start van de Kindervakantieweek!

Vriendelijke groeten namens het bestuur,

Demi, Myrthe, Charlotte, Bas, Jelle en Rob.

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.