vrijwiligers-kvw-2016

2016: Een magisch avontuur!

We hebben allemaal zo lang uitgekeken naar de Kindervakantieweek en voor je het weet is het alweer voorbij! Wat gaat zo’n week toch snel. Maar wat hebben we genoten van afgelopen jaar! Een week vol pracht en praal. En vergeet de magie niet! Het was een betoverende week.

We begonnen op maandag met het bouwen van hutten die waren omgetoverd tot een heus meesterwerk, we hebben lekker buiten gespeeld, hebben spelletjes gedaan bij de grote Sport & Spel activiteiten op dinsdag, op woensdag mochten we Oud Valkeveen onveilig maken, op donderdag hebben we verkoeling gezocht op de waterglijbaan en geknutseld in de tent. En natuurlijk hebben we de donderdag afgesloten met een super toffe discoavond! Het was warm, maar wel een echt feest. En dan, na al die dagen van dolle pret en buiten spelen, het moment dat alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes de week met ons samen komen afsluiten. Dan is het einde echt in zicht.

De Kindervakantieweek is een feest voor jong en oud en op vrijdag komt dat allemaal bij elkaar. We hebben alleen maar lachende gezichten gezien. Om vrolijk van te worden! Dit evenement kunnen wij als bestuur niet alleen. Ondanks de maandenlange voorbereiding zijn wij nergens zonder onze fantastische vrijwilligers! Enthousiaste jongens en meiden die zich bij ons aanmelden om er voor de kids een onvergetelijke week van te maken. En we waren dit jaar met veel. Bijna 70 vrijwilligers!.
Gelukkig hebben de meeste ouders/verzorgers ook hun waardering naar de vrijwilligers getoond, want onze fooienpot zat goed vol na vrijdag! Zaterdag hebben wij onze vrijwilligers dan ook bedankt met een heerlijk uitgebreide BBQ. We hebben ervan genoten.

Het bestuur neemt een korte najaarsbreak om even bij te komen van al die maanden vol spanning! Dan starten we met het kiezen van een nieuw thema en gaan we in januari 2017 weer druk aan de slag met de organisatie.

Wij willen alle kinderen, ouders, verzorgers, vrijwilligers, partners en alle sponsoren bedanken voor een fantastisch jaar! Wij hopen jullie allemaal weer te zien bij de Kindervakantieweek 2017!

Vriendelijke groeten namens het bestuur,

Amy, Charlotte, Bas, Jelle, Rob

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.