Aanmelden als vrijwilliger

Informatie

Jaarlijks melden zich ruim 50 vrijwilligers aan om de kinderen een fantastische Kindervakantieweek te bezorgen. Het team vrijwilligers bestaat uit jonge, enthousiaste en gezellige mensen! Wil je weten wat vrijwilligerswerk bij de Kindervakantieweek precies inhoudt? Lees dan hier alle informatie door.

Ben je 16 jaar of ouder, actief en houd je van samenwerken en gezelligheid? Meld je dan aan als reguliere vrijwilliger! We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen!

Ben je 14 of 15 jaar en wil je ook graag helpen? Dan ben je als pre-vrijwilliger van harte welkom. Wil je weten wat dat inhoudt? Lees dan hier wat je kunt verwachten.

Als scholier kun je ook prima terecht voor je maatschappelijke stage bij de Kindervakantieweek! Wil je weten hoe anderen je voor gingen? Lees dan hier hun verhaal.

BELANGRIJK: Alle vrijwilligers ontvangen van ons een Kindervakantieweek T-Shirt. Nieuwe reguliere vrijwilligers die 3 dagen of meer aanwezig zijn ontvangen tevens een Kindervakantieweek Trui.

Mocht je een (extra) trui willen hebben of is je trui aan vervanging toe, dan kan je dit aangeven bij de aanmelding. Er dient wel direct afgerekend te worden via iDEAL. De T-shirts en truien worden op de eerste dag van de Kindervakantieweek uitgedeeld.

Aanmeldingsformulier

Helaas is het (nog) niet mogelijk om je aan te melden als vrijwilliger.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.