Over de KVW

Over ons

De Kindervakantieweek (KVW) is opgezet voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit Huizen en haar nabije omgeving. Gedurende één week in de zomervakantie komen de kinderen van maandag tot en met vrijdag bijeen voor diverse activiteiten en gezelligheid.

Locatie & tijden

IJsselmeerstaat, Huizen (grasveld tegenover Coronel Adventure). Hier worden de kinderen iedere ochtend om 10:00 uur verwacht en kunnen zij om 16:00 uur weer worden opgehaald.

Inschrijving & kosten

De start van de inschrijving voor de Kindervakantieweek wordt ruim van te voren bekend gemaakt via de website, onze nieuwsbrief en onze social media kanalen. Tijdens de inschrijving is het mogelijk om tot maximaal 3 kinderen in te schrijven.

Inschrijven geschied enkel online via onze website. U doorloopt het formulier en betaalt veilig en snel met iDEAL.

De kosten voor de activiteitenweek bedragen €45,- per deelnemer, exclusief €0,70 transactiekosten. Na het doorlopen van de inschrijving ontvang je automatisch het inschrijvingsbewijs. Op de inschrijving zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

LET OP: Door jaarlijkse drukte kan het bij de inschrijvingen aardig storm lopen. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent met inschrijven!

Informatie voor de ouders

Buiten het evenement om word je op de hoogte houden via de nieuwsbrief en onze social media kanalen. Tijdens de Kindervakantieweek zal er aan de voorzijde van het activiteitenterrein een groot bord komen te staan waar het dag- en weekprogramma te vinden is. Tevens vind je hier de weersverwachting, informatie over uitjes en eventueel aanvullende belangrijke informatie. Uiteraard kan je ook altijd een vrijwilliger of bestuurslid aanspreken bij onduidelijkheid of andere zaken.

Lunch

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen lunchpakketje. De KVW zorgt voor limonade, water en lekkernij tussen de activiteiten door. Wanneer kinderen snoep mee krijgen, bedenk dan dat een groep uit tenminste tien kinderen bestaat en toekijken vaak pijnlijk kan zijn.

Bijzondere regels

Op het activiteitenterrein geldt een rookverbod. Tevens is het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan (tenzij met toestemming van het bestuur of de dagcoördinator).

Toegang tot het terrein

Ouders worden tijdens de activiteiten niet toegelaten op het terrein. Uiteraard kunnen zij hun kind/kinderen brengen en ophalen, maar zodra de activiteiten beginnen, verzoeken wij de ouders het terrein te verlaten. Op vrijdag zijn alle ouders van harte welkom bij de afsluiting. Dan wordt de week op een feestelijke manier afgesloten met een markt, loterij en verschillende optredens van de kinderen.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.