Sponsoren

Onze sponsoren

De Kindervakantieweek is als stichting afhankelijk van haar sponsoren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle sponsoren van dit jaar.

Denk je als (lokaal) bedrijf de Kindervakantieweek te kunnen ondersteunen op wat voor manier dan ook? Word ook sponsor!  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot sponsoring te bespreken.

Word sponsor

Ieder jaar trekt Kindervakantieweek Huizen veel bekijks. Niet alleen van de vele deelnemers, hun ouders en de vrijwilligers, maar nog meer dan dat in de lokale en via online media. Gedurende de week staat Huizen geheel in het teken van de Kindervakantieweek. Met ieder jaar zo’n 200 deelnemers, ruim 60 vrijwilligers en de vele ouders die alles met betrekking tot de Kindervakantieweek op de voet volgen via onze kanalen is dit een uitgelezen kans om hier als (lokale) ondernemer op in te springen.

Zie je hierin kansen en/of mogelijkheden dan komen wij graag met je in gesprek.

Meelevende Maatjes

Vrijgevige Vrienden

Gulle Gevers

Royale Relaties

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.