annulering-kvw-2021

Annulering Kindervakantieweek Huizen 2021 🥺

Met veel pijn in ons hart hebben wij de afgelopen week het zeer moeilijke besluit moeten nemen om ook dit jaar de Kindervakantieweek van Huizen te annuleren. 

Kort gezegd hebben wij de afgelopen week veel mensen gesproken over de invulling van ons evenement nu de coronacijfers weer omhoog schieten en wat dat voor ons zou betekenen. Het kabinet heeft besloten dat meerdaagse evenementen tot in ieder geval 13 augustus niet mogen doorgaan. Ook wij vallen daaronder, alhoewel wij een wat vreemde eend in de bijt zijn, omdat ons evenement met name gericht is op kinderen. Door links en rechts aanpassingen te doen binnen ons programma hoopten wij alsnog dat het evenement haar doorgang kon vinden. Echter, na contact met de gemeente blijkt dat wij helaas géén vergunning krijgen voor ons evenement. Wij hebben samen met de gemeente nagedacht over een andere vorm, maar de daaraan gestelde eisen zijn voor ons onhaalbaar op vele vlakken.

Het genomen besluit raakt ons enorm en wij balen van het feit dat wij dit jaar wederom geen geweldige speelweek kunnen neerzetten voor de kinderen uit Huizen. Daarnaast is het voor ons als vrijwilligers altijd een geweldige week om een jaar lang naar uit te kijken. Wij willen via dit bericht dan ook onze vrijwilligers bedanken die het afgelopen jaar al ontzettend veel uitgewerkt en geregeld hebben om de week te kunnen organiseren.

Al met al vinden wij het echt heel erg jammer, maar ook wij vinden dat de gezondheid en veiligheid van jullie, de kinderen en onze vrijwilligers altijd op nummer één moet staan. Wij hopen, en vast velen met ons, dat wij volgend jaar de Kindervakantieweek kunnen organiseren zonder restricties en dat de kinderen en wij weer een onvergetelijke week kunnen neerzetten. Houd daarvoor goed onze website en socials in de gaten. Wij wensen jullie en de kinderen een mooie en gezonde zomer toe.

Mocht je nog vragen hebben? Maak dan gebruik van ons contactformulier.

Hartelijke groeten,

Myrthe, Jordy, Bas, Rob en Jelle

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.