KVW-vrijdagmarkt-dansen

De uitslag is bekend! Het thema voor 2018 is…

De lente is officieel begonnen en dat betekend dat de Kindervakantieweek steeds dichterbij komt. Hoogtijd dus voor de bekendmaking van allerlei belangrijke informatie! 😉

De datum van de week was al bekend. Ook de inschrijfdatum is al gecommuniceerd. En nu…..is ook het thema bekend!

Dit jaar mochten jullie voor het eerst zelf het thema kiezen. Meestal blijft het tot aan de week voor de Kindervakantieweek een geheim, maar dit jaar mochten jullie stemmen op je favoriet! En dat hebben jullie massaal gedaan: er zijn maar liefst 139 stemmen uitgebracht. Er kon gekozen worden uit “Beestenboel”, “In 5 dagen de wereld rond” of “Helden en Stripfiguren”. Het bleef een nek aan nek race tussen twee thema’s en daarmee spannend tot het einde, maar uiteindelijk is hét thema van 2018 geworden:

In 5 dagen de wereld rond!

Een thema waar het bestuur en het activiteitenteam volledig los mee kunnen gaan. We willen het thema natuurlijk overal in laten terugkomen!  Zo kunnen we bijvoorbeeld iedere dag een ander continent bezoeken of maken we een ‘reis’ langs verschillende vakantiebestemmingen over de gehele wereld.

Sport & spel kan in het teken staan van de Olympische Spelen of we verzinnen spelletjes met Engels, Franse of Spaanse woorden. De knutselwerkjes worden ondergedompeld in het thema, denk aan: Spaanse castagnetten maken, papieren slangen uit de Amazone of maskers van dieren die leven op Safari. 
Ook onze tent en de hutten krijgen een cultureel tintje en de markt op vrijdag wordt een festijn zoals je dat alleen in Marrakech ziet!

We hebben ontzettend veel zin om er dit jaar weer een knallend feest van te maken en met zo’n werelds thema kan het niet anders dan één groot succes worden!

PS. Mocht jij nu ook al leuke ideeën hebben? Laat het ons vooral weten! Stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram of ouderwets een e-mail. 😉

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.