super-donatie-rabobank-gooi-vechtstreek

Een super donatie van Rabobank Gooi & Vechtstreek

11 april jongstleden ontvingen wij een super donatie van maar liefst € 2000,- euro van Rabobank Gooi & Vechtstreek! Tijdens het vrijwilligersevenement ‘Helden om de Hoek‘ waren ruim vierhonderd vrijwilligers van 120 verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen te gast in ‘t theater Spant! Daar richtte de bank de spotlights op de helden (vrijwilligers) van de clubs.

Voor deze avond konden verenigingen een speciale donatie van Rabobank Gooi en Vechtstreek aanvragen, speciaal om hun geweldige vrijwilligers eens flink te verwennen. St. KinderVakantieWerk Huizen was één van de gelukkigen!

Om onze vrijwilligers te verwennen hebben wij afgelopen zondag 7 augustus met een grote groep vrijwilligers Walibi Holland onveilig gemaakt en zijn we op de terugweg langs een pittoresk wegrestaurant gereden, waar ze alles serveren met een grote gele M op de verpakking. Zo hebben wij onze helden eens goed in het zonnetje kunnen zetten.

Bedankt Rabobank Gooi & Vechtstreek dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.