KVW-Huizen-veld-2019

Helaas geen KVW dit jaar! 😢

Het zal niemand ontgaan zijn dat we op dit moment rare tijden beleven en te maken hebben met een vreselijk virus dat overal ter wereld zijn tol eist en het leven van vele mensen op zijn kop zet.

De afgelopen maanden hebben ook wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten gehouden en zijn wij ondanks alle verdrietige verhalen doorgegaan met het voorbereiden van het leukste evenement van het jaar voor de kinderen uit Huizen en omgeving. Juist in deze tijd waarin kinderen thuisscholing krijgen en niet overal vrij kunnen spelen en graag op vakantie zouden gaan is ons evenement zo belangrijk!
 
Helaas betekent het woord evenement in deze context ook dat de overheid heeft besloten alle evenementen op te schorten tot ten minste 1 september 2020. Er is besloten alle vergunningen voor evenementen in te trekken, zo ook onze vergunning. Concreet betekent dit dat wij dit jaar helaas geen Kindervakantieweek mogen organiseren. Het doet ons dan ook ontzettend veel zeer om dit te moeten melden. Niet alleen uw kinderen keken hier erg naar uit, maar ook ons team van meer dan 60 vrijwilligers, waarvan een aantal zich de afgelopen maanden al veelvuldig hebben ingezet om de week voor te bereiden.
 
Dit nieuws is natuurlijk al een kleine twee weken bekend en wij hebben geprobeerd om te kijken of wij wellicht onder deze regel uit konden komen, omdat wij ons richten op kinderen van de basisscholen. Nu deze langzaam aan met de juiste voorzorgsmaatregelen weer open gaan. Echter, zijn rondom de Kindervakantieweek ook tientallen volwassen in de weer om de week in goede banen te lijden evenals u als ouder en/of verzorger. Hoe ontzettend jammer wij het dan ook vinden, zijn wij van mening dat de gezondheid van u, uw naasten en onze vrijwilligers op de eerste plaats moet komen. Daarnaast is het voor ons onmogelijk om met 200 kinderen en meer dan 60 vrijwilligers een veilige afstand te bewaren zonder dat wij daarin concessies moeten doen met betrekking tot de veiligheid van uw kinderen.

Laten we dit jaar de kindervakantieweek dan helemaal aan ons voorbij gaan? Nee natuurlijk niet. Wij zijn bezig om te kijken of wij in een digitale vorm enkele activiteiten in de week online kunnen zetten, zodat kinderen uit de buurt met elkaar deze activiteiten kunnen doen en zo toch een leuke week met spelletjes hebben.

Houd onze socials en de website in de gaten voor meer nieuws.
 
Wij wensen u het allerbeste toe en hopen dat u gezond blijft en wij hopen jullie allemaal in 2021 weer te zien.

Hartelijk groet namens het bestuur,

Jelle, Bas, Jordy, Myrthe en Rob

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.