Opening-Kindervakantieweek-2019

Inschrijving KVW 2019

De datum staat, het thema is bekend en vrijwilligers melden zich gestaag aan. Hoogtijd om alle kinderen zich te laten inschrijven.

Woensdag 19 juni om 20:00 uur opent de inschrijving voor Kindervakantieweek Huizen 2019.
De kosten bedragen net als vorig jaar € 45,00 per deelnemer (exclusief €0,70 cent iDEAL transactiekosten).

Net als vorig jaar zal de inschrijving enkel via onze website verlopen. Zorg er dus voor dat je bijtijds bent met inschrijven, want door jaarlijkse drukte kan het aardig storm lopen! Om deze drukte aan te kunnen hebben we een aantal optimalisaties doorgevoerd, dus de website zou de drukte nu zonder problemen aan moeten kunnen.

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.