inschrijving-kvw-2021

Inschrijving KVW 2021

Vanavond is het zover!

Om 19.30 uur gaan de inschrijvingen voor Kindervakantieweek 2021 van start via onze website.

Dit jaar verlopen de inschrijvingen voor de KVW iets anders dan normaal. Vanwege de onduidelijkheid ten gevolge van Corona hebben wij de inschrijving voor vrijwilligers helaas pas laat kunnen open stellen. Op dit moment hebben we dan ook te weinig vrijwilligers om de inschrijving van de deelnemers volledig open te zetten.

Wij hebben daarom besloten om de inschrijving van vanavond open te zetten voor 100 deelnemers. 

Als er zich in de loop van de maand voldoende vrijwilligers inschrijven dan zullen wij de inschrijving voor de deelnemers volgende maand nogmaals openen. Hierover worden jullie op een later moment bericht via onze socials, onze website en als eerste via onze nieuwsbrief.

Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Namens het bestuur,

Jordy, Myrthe, Bas, Rob en Jelle

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.