kvw-inschrijvingen-binnen-no-time-vol

Inschrijvingen binnen no-time vol!!

Afgelopen zaterdag 17 juni jl. waren de inschrijvingen voor de Kindervakantieweek van 2017. Al ruim drie kwartier voor de aftrap van 15:00 uur ’s middags zaten de eerste die-hards paraat op hun strandstoeltjes voor het jongerencentrum Connect (zie foto). Ook de fictieve rij online nam vlak voor drieën al aardige vormen aan, getuige het aantal bezoeken aan de inschrijvingspagina.

Kindervakantieweek binnen no-time vol!

Toen om 15:00 uur het startsein werd gegeven stroomden de inschrijvingen binnen. Online zaten we binnen 8 minuten op zo’n 110(!) kids. Omdat we een eerlijke verdeling hadden gemaakt tussen het aantal beschikbaar plaatsingen online en bij het jongerencentrum, was dit ons eerste vastgestelde limiet.

Al snel bleek dat het online aanmelden veel populairder is geworden, dan het langskomen bij het jongerencentrum om een plaatsje te reserveren. We hebben daarom besloten de online limiet te verhogen naar 140 deelnemers. Ook deze limiet was binnen no-time bereikt. Met 140 online inschrijvingen en zo’n 55 inschrijvingen via Connect betekent dit dat wij voor zo’n 195 kids een fantastische Kindervakantieweek kunnen gaan voorbereiden!

Wij kijken in ieder geval alvast uit naar wederom een super jubileumweek! #ZinAn

Namens het bestuur,

Charlotte, Bas, Jelle, Rob, Demi & Myrthe

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.