Winnaars huttenbouw kvw 2016

Inschrijvingsdatum 2017 bekend!

Zet de datum in je agenda!

De voorbereidingen zijn in volle gang en het thema is bekend. Voor ons 15-jarig jubileum hebben we gekozen voor een feestelijk en spectaculair thema: Circus! 

Vanaf zaterdag 17 juni 15:00 uur is het weer mogelijk om je kinderen in te schrijven voor deze unieke editie van de Kindervakantieweek! Inschrijven kan zowel door langs te komen bij jongerencentrum Connect als online via onze website.

Net als vorig jaar zijn er bij Connect codes te koop waarmee je je kids (respectievelijk 1, 2 of 3) online kan inschrijven. Zodra het limiet van de codes en de online inschrijvingen bereikt is, zitten we vol en wordt de inschrijving gesloten.

Onderstaande knop verwijst naar de online inschrijvingspagina die zaterdag 17 juni om 15:00 uur automatisch geactiveerd zal worden. Online betaal je net als voorgaande jaren, veilig en snel via iDEAL. Online worden er aanvullend €0,70 transactiekosten berekend.

Heb je vragen? Mail ons gerust of stuur een berichtje via onze Facebook pagina.

Namens het bestuur,

Demi, Myrthe, Rob, Jelle, Charlotte & Bas

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.