kvw-inschrijvingsavond-2016

Inschrijvingsdatum is bekend!

De voorbereidingen zijn in volle gang en de datum voor de inschrijving is bekend. Vanaf woensdag 15 juni 19:30 uur is het weer mogelijk om je kinderen in te schrijven voor de Kindervakantieweek! Zowel door langs te komen bij het vernieuwde jongerencentrum Connect (voorheen TRAM) als online via onze website.

In tegenstelling tot vorig jaar zijn er dit jaar wel een aantal veranderingen doorgevoerd. Laten we beginnen met de meest vervelende. De laatste 5 jaar hebben wij geen prijsverhoging doorgevoerd, echter onze kosten zijn de laatste jaren (met meer kids en simpelweg duurdere tijden) helaas wel gestegen. Het is voor ons dan ook onontkoombaar om de inschrijvingsprijs dit jaar niet te verhogen. De prijs van deelname is voor dit jaar vastgesteld op €45,00 per kind.

Een andere verandering voor dit jaar is dat er in principe geen ‘off-line’ inschrijving meer is. In plaats van het invullen van een formulier koop je nu bij het jongerencentrum een code waarmee je je kids (respectievelijk 1, 2 of 3) online kan inschrijven. Het kopen van een inschrijvingscode stelt je garant van een plek tijdens de week.

Op woensdag 15 juni zal om 19:30 uur het inschrijvingsformulier automatisch geactiveerd worden. Online betaal je net als voorgaande jaren, veilig en snel via iDEAL. Online worden er aanvullend €0,70 transactiekosten berekend.

Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje of stuur een berichtje via onze Facebook pagina.

Namens het bestuur,

Amy, Rob, Jelle, Charlotte & Bas

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.