Opening-KVW-Huizen-2018

Kies het thema voor KVW 2019

Na een kleine winterstop zijn wij alweer volop begonnen met de organisatie voor Kindervakantieweek 2019. Net als voorgaande jaren worden alle activiteiten van de week door een thema beïnvloed. Alle spelletjes, groepsnamen, activiteiten en knutselwerken staan allemaal in teken van dit thema. 

Om je alvast in de sfeer te krijgen voor de aankomende week mag jij net als vorig jaar stemmen op jouw favoriet uit drie voorgeselecteerde thema’s. Vorig jaar was het tot op het einde een nek aan nek race tussen “In 5 Dagen De Wereld Rond” en “Helden & Stripfiguren”. Uiteindelijk won “In 5 Dagen De Wereld Rond” met een nipte voorsprong van 3 stemmen. Wordt het dit jaar weer net zo spannend? Breng snel jouw stem uit! 

Spelregels:

  • De stembus is geopend tot en met zondag 31 maart 2019.
  • Je kan slechts één keer stemmen, dus zorg ervoor dat je goed over je keuze nadenkt.

[poll id=”2″]

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.