Kindervakantieweek-Huizen-Wolfskamer

Kindervakantieweek 2022 – Geannuleerd

Na drie lange jaren zonder Kindervakantieweek zijn wij dit jaar met goede moed en nieuwe energie aan de slag gegaan om een geweldige week neer te zetten voor de kinderen uit Huizen. Echter, helaas zijn wij tijdens de voorbereidingen vastgelopen rondom het aantal vrijwilligers. Ondanks de nodige inspanning rondom de werving van (nieuwe) vrijwilligers is het ons dit jaar niet gelukt om de bezetting rond te krijgen.

Tot onze grote spijt hebben wij dan ook moeten besluiten dat wij ook dit jaar geen Kindervakantieweek kunnen organiseren.

Daarnaast is het huidig zittende bestuur hard op zoek naar vernieuwing. Na vele jaren inzet heeft het huidige bestuur aangegeven ruimte nodig te hebben voor nieuwe uitdagingen. Concreet betekent dit dat er nieuwe bestuursleden nodig zijn om de stichting achter Kindervakantieweek Huizen voort te zetten. Mocht een functie binnen het bestuur van onze prachtige stichting je aanspreken of ken je iemand die hier enthousiast van wordt, neem dan contact met ons op via bestuur@kindervakantieweek.nl

Wij hopen middels dit bericht een nieuw bestuur te kunnen vormen dat volgend jaar een geweldige week kan neerzetten voor de kinderen uit Huizen en omgeving.

Hartelijke groet,

Bas, Rob, Jordy, Myrthe en Jelle

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.