KVW-2016-maandag-opening

Morgen is het zover: KVW 2016!

Nog 1 nachtje slapen…En dan begint het leukste feestje van het jaar!

Het begint er eindelijk een beetje op de lijken! De tent staat weer als een huis en alle voorbereidingen van afgelopen week hebben ervoor gezorgd dat we er zo goed als klaar voor zijn. Nog een paar laatste puntjes op de i en dan kunnen we morgen alle kinderen met open armen ontvangen. 

Hierbij nog even de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje:

  • Maandag 15 augustus start om 10:00 uur het meest magische feestje van 2016!
    Locatie: Grasveld aan de Bovenweg te Huizen.
  • We beginnen elke dag om 10:00 uur en de dag duurt tot 16:00 uur. Zorg dat je op tijd bent.
  • Iedereen neemt een eigen lunchpakket mee.
  • Omdat er ook geschilderd wordt, is het handig dat kinderen geen nieuwe kleren en schoenen aantrekken. De verf is namelijk NIET uit de kleren te krijgen.
  • Op dinsdag staan er allerlei spelletjes op het programma. De kans is groot dat er ook spelletjes met water bij zitten, dus neem voor de zekerheid wat extra kleding mee.
  • Op woensdag staat pretpark Oud Valkeveen op het programma. Heeft uw zoon/dochter een abonnement bij Oud Valkeveen? Neem deze dan woensdag mee en geef deze aan de groepsleiding. Vergeet ook dan de lunchpakketjes niet!
  • Op donderdagavond wordt er een disco georganiseerd. Het is niet verplicht om hierbij aanwezig te zijn. Wij begrijpen dat een hele dag in de buitenlucht best vermoeiend kan zijn. De disco begint om 19:00 uur en duurt tot 20:30 uur en is in Jongerencentrum Connect (Gooierserf 124). Voor deze disco mogen de kids hun mooiste en/of leukste kleren aantrekken.
  • Op vrijdagmiddag is de week helaas weer voorbij, maar voordat het zover is, hebben we nog een afsluiting. Alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom om vanaf 13.00 uur te komen kijken. We zouden het leuk vinden als de kinderen verkleed komen!

Het wordt volgende week prachtig weer dus wij hopen dat we heerlijk buiten kunnen spelen. Bij zonnig en warm weer adviseren wij de kinderen goed in te smeren met zonnebrand.

Wij hopen jullie maandag allemaal op het veld te zien bij de start van de Kindervakantieweek!

Vriendelijke groeten namens het bestuur,

Amy, Charlotte, Bas, Jelle, Rob

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.