Kindervakantieweek-Huizen-Wolfskamer

Na 2 jaar is de KVW terug!

Het heeft even mogen duren, maar het ziet er naar uit dat we dit jaar eindelijk weer een heerlijke Kindervakantieweek kunnen plannen. Dus save the date: 15 t/m 19 augustus 2022!

Vrijwilligers kunnen zich vanaf nu inschrijven via onze website. Des te meer vrijwilligers zich aanmelden, des te meer kinderen wij een onvergetelijke week kunnen bieden. Ken jij of ben jij die enthousiaste persoon die het super leuk vindt om samen met ons en de kinderen een geweldige week neer te zetten? Geef je dan snel op via: http://kindervakantieweek.nl/inschrijven/vrijwilliger/

Meer informatie volgt binnenkort…

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.