Opening-KVW-2017

Start inschrijving KVW 2018

Woensdag 27 juni start om 20:00 uur de inschrijving voor de Kindervakantieweek Huizen. De Kindervakantieweek is een activiteitenweek voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het evenement vindt plaats van 20 t/m 24 augustus 2018 op het grasveld aan de Bovenweg in Huizen.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de inschrijving dit jaar enkel digitaal verlopen. Dit houdt in dat er niet langer kan worden ingeschreven bij jongerencentrum Connect. Op woensdag 27 juni zal om 20:00 uur automatisch het inschrijvingsformulier voor deelnemers verschijnen. Wees er bijtijds bij, want vol is vol. De kosten bedragen € 45,00 per deelnemer. Er kunnen maximaal 3 kinderen per ouder/ verzorger worden ingeschreven.

Jaarlijks is er plaats voor zo’n 190 kinderen en ook dit jaar hoopt de stichting weer veel blije gezichtjes te mogen verwelkomen. De activiteitenweek zelf wordt verzorgd door zo’n 60 vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires. Ken jij nog iemand die het leuk lijkt om mee te helpen? Laat die zich aanmelden als vrijwilliger via deze pagina.

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.