KVW-Huizen-2018-vrijdag

Het thema voor 2019 is bekend!

We hebben net een heerlijk zonnig weekend achter de rug en kunnen niet wachten op meer van dit soort heerlijk zonovergoten dagen. Heerlijk bouwen aan de hutten, zeiknatte watergevechten en van de altijd leuke stormbaan af. Is het al augustus? ????

Om alvast heerlijk in de sfeer te komen mochten jullie net als vorig jaar meehelpen met de themakeuze. Het was een enorm spannende nek-aan-nekrace. Er kon gekozen worden uit “Beestenboel”, “In de Tijdmachine” en “Helden & Stripfiguren”. In het begin leek het thema voor 2019 overduidelijk “Helden & Stripfiguren” te worden, maar na maar liefst 140 uitgebrachte stemmen is de uiteindelijke winnaar met slechts één stem verschil geworden……..

In de Tijdmachine

Net als altijd zal de week dit jaar volledig in dit thema komen te staan. Zo kan bijvoorbeeld elke dag een ander tijdperk centraal staan of verzamelen we net als Bill & Ted allerlei belangrijke historische figuren. Bij sport & spel kunnen we alle spellen af van toen tot nu. Knutselwerkjes worden volledige schaduwspellen en de tent wordt niets minder dan het Colosseum van Huizen.

Onze fantasie slaat in ieder geval alvast flink op hol! Wij kunnen niet wachten om met dit heerlijke thema aan de slag te kunnen. Mocht jij nou ook al goede ideeën hebben? Laat het ons dan vooral weten door een berichtje te sturen via Facebook, Instagram of e-mail.

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.