KVW-sport-en-spel

Help jij mee het thema kiezen voor 2018?!

We zijn weer begonnen met de organisatie van Kindervakantieweek 2018! Om er dit jaar weer een spetterende editie van te maken, hebben we natuurlijk ook een knallend thema nodig.

Normaal gesproken bedenken de vrijwilligers het thema, maar dit jaar pakken we het iets anders aan. Nu is het aan jullie om het thema te kiezen! Na lang overleg zijn wij tot drie thema’s gekomen. Aan jullie de keus om je favoriet te kiezen. Het thema met de meeste stemmen zal uiteindelijk het thema voor dit jaar worden. Dus waar wacht je nog op?!

Ieder jaar bedenken wij een thema voor de Kindervakantieweek. Rondom dit thema bedenken wij allerlei spellen, activiteiten en knutselwerken. Vorig jaar hadden wij met het thema circus zelfs een echte circusshow geregeld. Om te zeggen dat de thema keuze een belangrijke rol speelt voor de week is op zijn zachtst gezegd dus een understatement.

Spelregels:

  • De stembus blijft geopend tot en met zondag 18 maart 2018.
  • Je kan slechts één keer stemmen, dus zorg ervoor dat je goed over je keuze nadenkt.

[poll id=”1″]

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.