Denk mee over het KVW Thema 2020-2021

Kies het thema voor Kindervakantieweek Huizen 2020

Het nieuwe jaar is net begonnen, dus hoogtijd om de plannen voor Kindervakantieweek 2020 in actie te brengen. En voordat wij kunnen beginnen met het bedenken van alle activiteiten voor dit jaar hebben wij natuurlijk een thema nodig. Alle activiteiten, groepsnamen en knutselwerken staan namelijk in het teken van het thema.

Om deze voorpret met jullie te delen hebben wij een lijstje opgesteld met een aantal thema’s waaruit jullie mogen kiezen. Dus waar wacht je nog op? Breng snel jouw stem uit op het Kindervakantieweek thema voor 2020!

Spelregels:

  • De stembus is geopend tot en met 31 januari 2020.
  • Je kan slechts één keer stemmen, dus zorg ervoor dat je goed over je keuze nadenkt.

[poll id=”3″]

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.