KVW gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen!

Ook in 2019 gaan we er een feest van maken tijdens de Kindervakantieweek. Er zijn ontzettend leuke activiteiten bedacht en de bonte avond wordt weer een knallend spektakel!

Sinds jaar en dag staat onze tent op het grasveld aan de Bovenweg. Maar, dit jaar gaan we het helemaal anders doen…

― We gaan namelijk verhuizen! ―

Door de bouw van het Erfgooiers College, uhhh onze tijdmachine, is het grasveld aan de Bovenweg helaas geen geschikte locatie. Wie wil er nu spelen in een bouwkeet tussen al het puin? Precies!

Daarom hebben we gezocht naar een ander plekje. Het bestuur heeft in alle hoeken en gaten gezocht; met resultaat!

Maandag 12 augustus start de Kindervakantieweek namelijk op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat. Genoeg ruimte voor hutten, spelletjes, stormbanen en natuurlijk onze tent. Wij gaan de verhuiswagen alvast inladen. We zien jullie graag 12 augustus aan de IJsselmeerstraat!

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.