Vrijwilligers-gezocht

Word vrijwilliger bij KVWH 2022!

Voor de aankomende Kindervakantieweek van 15 t/m 19 augustus zijn wij hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Heb jij zin in het leukste evenement van het jaar, waarbij je terecht komt in een groep met dolenthousiaste kinderen en vrijwilligers?! Geef je dan snel op als vrijwilliger bij de Kindervakantieweek. In de week van 15 t/m 19 augustus organiseren wij een week vol activiteiten waarbij wij jou hulp als begeleider enorm goed kunnen gebruiken.

Overdag ben je met de kinderen bezig hutten te bouwen, spellen te spelen of creatief bezig te zijn. En in de middag kan je op het veld blijven om met de vrijwilligers nog wat gezellige uurtjes door te brengen.

Waar wacht je nog op? Geef je snel op via: http://kindervakantieweek.nl/inschrijven/vrijwilliger/

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.