KVW-vrijdagmarkt-dansen

Kindervakantieweek zoekt een nieuw team!

Word deel van ons avontuur! Wij willen de Kindervakantieweek (KVW) weer nieuw leven inblazen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Ben jij creatief en hou je van werken met kinderen? Of ben je een organisatietalent en heb je ideeën voor het leukste kinderevent van Huizen? Dan is dit dé kans om jouw stempel te drukken op hét kinderspektakel van de zomer!

Bij de KVW staan we altijd open voor nieuwe ideeën en enthousiasme. Als onderdeel van ons team zal je betrokken zijn bij het plannen van activiteiten, het aanspreken van vrijwilligers en het bedenken van creatieve en sportieve activiteiten. Samen maken we er een onvergetelijke week van voor kinderen van 6 t/m 12 jaar!

Ons jonge en flexibele bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester en secretaris en we richten onze focus op onze coördinatoren. We komen gemiddeld 1x per maand samen en in aanloop naar de zomermaanden loopt die frequentie iets op.

We geloven dat jij het verschil kunt maken en ons team kunt versterken. Neem contact met ons op en word deel van onze KVW-familie! Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan de Kindervakantieweek van Huizen.

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.