kvw-2021-stand-van-zaken

Stand van zaken rondom Kindervakantieweek Huizen 2021

Het coronavirus heeft voor een enerverende en onzekere tijd gezorgd. Corona is leidend voor alle beslissingen en iedereen heeft het steeds zwaarder om zich aan alle maatregelen te houden. Maar, gelukkig lijkt de zwaarste tijd inmiddels achter ons te liggen. Er wordt volop gevaccineerd en de coronamaatregelen worden voorzichtig terug geschaald…

En gezien het stappenplan van de overheid zijn wij – met goede hoop – gestart met de voorbereidingen voor Kindervakantieweek Huizen 2021. 😃

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en hopen dat we in augustus weer volop hutten kunnen bouwen en een fantastische week voor de kids kunnen organiseren. Zet daarvoor alvast wat belangrijke data in je agenda:

Save the date!

Inschrijvingsdatum → 16 juni 2021 vanaf 19.30 uur
Kindervakantieweek → 9 t/m 13 augustus 2021

Voor nu hopen we dat het allemaal goed met jullie gaat en wij houden jullie op de hoogte zodra we meer weten.

Namens het bestuur,

Myrthe, Bas, Jelle, Jordy & Rob

Word vrijwilliger!

Kindervakantieweek-vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen bij de organisatie en de begeleiding van de kinderen. Wil je deel uitmaken van een gezellig team van leuke, gemotiveerde en een tikje gekke mensen? Neem dan contact met ons op.

Kindervakantieweek Huizen stopt!

Na langdurige pogingen om nieuwe vrijwilligers te werven via diverse campagnes en via verschillende kanalen, hebben we helaas geen succes gehad en is er onvoldoende animo om de Kindervakantieweek voort te zetten.

We hebben genoten van de vele jaren en de mooie herinneringen die we hebben gemaakt.

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd in Huizen, waaronder ook de Kinder-Doe-Week. Klik voor het overzicht hiervan op onderstaande knop.